Wat kost scheidingsmediation?

Wat kost scheidingsmediation? Een van de meestgestelde vragen. En terecht, want je ziet door de bomen het bos soms niet meer. Scheiden Zonder Zorgen is transparant over de kosten die we berekenen. Omdat elke situatie uniek is, werken we niet met pakketprijzen. Zo betaal je nooit te veel.

Bereken het voor jouw situatie met het onderstaande formulier. Dan krijg je een goede indicatie van de kosten. Precies weten waar je aan toe bent? Of jullie wellicht in aanmerking komen voor subsidie? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we alle kosten en mogelijkheden voor je op een rij.

Gratis kennismaken

Vul het formulier hieronder in voor een indicatie van de kosten. Neem gerust contact met ons op. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we alle kosten en mogelijkheden voor je op een rij.

Is het inkomen van 1 van beide partners of beide partners lager dan € 38.000 én spaargeld minder dan € 15.000 per persoon?

Indien 1 van u of zelfs beiden in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan worden de kosten aanzienlijk minder.

Totale kosten:
€ 0,-

Plan afspraak >

Marianne en Kees zijn gehuwd in gemeenschap van goederen en hebben twee minderjarige kinderen. Als ze gaan scheiden via een mediationtraject bij Scheiden Zonder Zorgen, dan ziet het kostenplaatje er ongeveer zo uit:

– Basistarief mediation incl. opstellen convenant €1.900
– Ouderschapsplan minderjarige kinderen €340
– Indienen gemeenschappelijk verzoek tot scheiding door advocaat €310
– Griffierecht voor de rechtbank €314
Totaal €2.694

*Prijzen 2023, inclusief BTW

Scheidingsmediation in Apeldoorn
Scheidingsmediation in Harderwijk

Als je het honorarium van Scheiden Zonder Zorgen vergelijkt met andere aanbieders, dan zie je dat onze tarieven relatief laag zijn. Door onze jarenlange ervaring met vele honderden echtscheidingen, zijn we inmiddels zeer bedreven en kan een scheiding in verhouding snel en efficiënt worden afgewikkeld. Wel zo prettig, dan kunnen jullie ook weer verder.

Onze mediators

Als je gaat scheiden, komt er al genoeg op je af. Ook in financiële zin. Met Scheiden Zonder Zorgen betaal je alleen voor wat je afneemt, niets meer en niets minder. En vinden jullie het prettiger om in vier termijnen te betalen? Dat kan. We brengen daarover geen kosten in rekening.

Mediation in Apeldoorn