Scheidingsmediator Deventer

Een scheiding tussen jou en je partner kan een enorme impact hebben op je eigen leven en mogelijk dat van je kinderen. Het is fijn als deze impact zo beperkt mogelijk blijft. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook zeker voor de kinderen. Als scheidingsmediator nabij Deventer helpen wij op een goede manier van elkaar te scheiden.

Bij iedere scheiding moeten er financiële maar ook praktische beslissingen genomen worden. Wij helpen een antwoord te krijgen op vragen als: wat gaat er gebeuren met het huis of jullie (gezamenlijke) bedrijf? Wat regelen jullie voor de kinderen? Hoe verdelen jullie je bezittingen? Door hier gezamenlijk goed over na te denken, kunnen jullie er snel uitkomen en is alles straks goed geregeld. En daar helpen wij als scheidingsmediator in de omgeving van Deventer graag bij.

Vrijblijvend contact?

Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Laat hier je gegevens achter, wij helpen jullie graag op weg. Dit kan fysiek maar óók online!

Zijn jullie op zoek naar een neutrale en onpartijdige scheidingsmediator in de omgeving van Deventer? Dan zit je bij Scheiden Zonder Zorgen goed. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de praktische zaken voor jullie beide op een zo’n prettig mogelijke manier worden geregeld. Tijdens onze scheidingsmediation nemen we stap voor stap alle belangrijke zaken met jullie door. Zo zorgen we ervoor dat jullie zonder nare gevoelens uit elkaar gaan, ondanks het feit dat jullie besluit om zonder elkaar verder te gaan. Ruimte en respect voor elkaar is hierbij erg belangrijk.

Vrijblijvend kennismaken
Scheidinsmediation in Deventer
Mike en Petra Lap

Het is essentieel bij een goede bemiddeling en begeleiding dat de juiste kennis en ervaring aanwezig is. Op deze manier verloopt de echtscheiding op een zo’n prettig mogelijke manier, zowel tijdens als na de scheiding.

Scheiden Zonder Zorgen is als scheidingsmediator ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland), aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand (gekwalificeerde High Trust-praktijk) en werkzaam bij het Juridisch Loket.

Tevens is Scheiden Zonder Zorgen aangesloten bij de NMv (Nederlandse Mediators vereniging). Zo zijn jullie ervan verzekerd dat wij als scheidingsmediator nabij Deventer in staat zijn samen met jullie een passende oplossing te vinden die voor jullie beide goed voelt.

Certificering & samenwerking

Wanneer jullie er uitgekomen zijn, leggen wij als erkende scheidingsmediator de gemaakte afspraken vast in een convenant of een vaststellingsovereenkomst. In het geval van kinderen wordt er meteen een ouderschapsplan opgesteld. Deze is wettelijk verplicht. In het ouderschapsplan worden de afspraken rondom de kinderen duidelijk beschreven. Dit zorgt voor helderheid aan beide kanten en komt uiteindelijk ten goede voor de kinderen. Kies voor onze scheidingsmediation in Deventer. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat alles op een prettige manier verloopt en dat de kinderen niet de dupe worden van jullie scheiding.

Scheiden en kinderen
Scheidingsmediation omgeving Deventer

De kosten van scheidingsmediation in regio Deventer hangt sterk af van de situatie. Denk hierbij aan soort huwelijk, of jullie een huur of koopwoning hebben, inkomen, etc. Aan de hand van een aantal persoonlijke gegevens kunnen wij van tevoren de kosten voor je berekenen. Ben je benieuwd wat scheidingsmediation nabij Deventer in jullie situatie ongeveer kost? Gebruik dan onze berekenmodule.

Bereken jullie kosten

Waarom kiezen voor
scheidingsmediation nabij Deventer

Onafhankelijke, deskundige begeleiding

De mediators van Scheiden Zonder Zorgen nabij Deventer zijn o.a. erkend MfN-registermediator mét familie-accreditatie. Een kwalitatieve scheidingsbemiddelaar met exact de juiste kennis, ervaring en vaardigheden. Wel zo’n fijn idee.

Extra ondersteuning bij kinderen

Scheiden Zonder Zorgen is specialist in scheidingssituaties met kinderen. Wij zorgen voor een zorgvuldige begeleiding, een luisterend oor en zo min mogelijk conflicten. Want dat verdienen ze.

 

Scheiden met subsidie

Ook weten of jullie in aanmerking komen voor subsidie voor het aanvragen van scheidingsmediation? Scheiden Zonder Zorgen zoekt het graag voor je uit.

Gratis kennismakingsgesprek

Gaan jullie scheiden? Neem gerust contact op voor een korte kennismaking. Kosteloos én de beste oplossing. Voor iedereen.

Wanneer jullie ver van elkaar wonen of elkaar simpelweg liever niet zien, kan online scheidingsmediation een goede oplossing bieden. Zo kunnen we jullie op afstand helpen bij het maken van de nodige afspraken en wordt er aan de hand hiervan een covenant en mogelijk ouderschapsplan opgesteld. Veel stellen vinden dit een fijne en handige vorm van scheidingsmediation. Momenteel vindt 80% van onze dossiers dan ook online plaats. Bekijk gerust wat een online scheidingsmediation voor jullie kan betekenen.

Online scheidingsmediation
Petra Lap Deventer

Onze mediation locaties

Om iedereen, als dé scheidingsmediator op de Veluwe, zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij twee kantoren: één in Apeldoorn en één in Harderwijk. Vanzelfsprekend helpen wij hier ook cliënten in steden als Deventer, Zutphen en Arnhem. Voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen om jullie scheiding in Deventer zo goed mogelijk te regelen. Tijdens een gratis kennismakingsafspraak kunnen we de mogelijkheden en de kosten met elkaar bespreken. En kort daarna gaan we samen aan het werk.

Scheidingsmediation nabij Deventer

Scheiden is nooit fijn en erg moeilijk. Hulp van een scheidingsmediator zorgt ervoor dat het soepel verloopt, voor beide partijen én de kinderen. Zeker wanneer jullie samen een woning, bedrijf of kinderen hebben, zie je als een berg op tegen de scheiding. Wanneer jullie een scheidingsmediator inschakelen, zijn jullie ervan verzekerd dat jullie worden ontzorgd en dat alle belangrijke zaken worden besproken en vastgelegd.

Kom gratis kennismaken

De kosten zijn afhankelijk van de situatie. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om geheel of bijna gratis de scheiding te regelen. Onze rekentool helpt bij het maken van een exacte berekening. Hieronder een voorbeeld: Kees en Marianne zijn getrouwd in gemeenschap van goederen en hebben twee minderjarige kinderen. Kosten:

  • Basistarief mediation incl. convenant – €1.695
  • Ouderschapsplan minderjarige kinderen – €295
  • Indienen verzoek scheiding door advocaat – €275
  • Griffierecht rechtbank – €309
  • Totaal incl. BTW – €2.574

Scheidingsmediation helpt om de stappen van de scheiding zo soepel en efficiënt mogelijk te doorlopen. Een mediator heeft namelijk de juiste kennis en ervaring om hierbij te helpen. Tijdens het scheiden spelen er allerlei emotionele en financiële zaken. Wij als scheidingsmediator in Deventer begeleiden en ontzorgen op een zorgvuldige wijze.

Scheidingsmediation is het bemiddelen tijdens het proces van scheiden. Hierbij worden, met behulp van een onafhankelijke bemiddelaar, in goed overleg de benodigde afspraken vastgelegd. Er wordt met elkaar gekeken naar oplossingen die voor allebei de partijen goed voelen. Er wordt altijd gezocht naar een mogelijke win-winsituatie.

Volledige online scheidingsmediation kan. Doormiddel van videobellen vindt er een intakegesprek plaats, waarbij de mediators inventariseren wat er speelt en wat de uitdagingen zijn. Via een beveiligde omgeving (videobellen) en/of per e-mail, begeleiden de mediators de scheiding en helpen zo bij het vinden van een toekomstgerichte oplossing. Lees meer.