Scheidingsmediator Apeldoorn

Scheiden heeft een enorme invloed op jouw leven en dat van je kinderen. Dan hoop je dat dit proces zonder zorgen verloopt. Wij als Scheidingsmediator in Apeldoorn weten wij dat dit emoties los brengt bij jouw en je partner en dat er veel bij komt kijken.

Bij het regelen van een scheiding komen vaak financiële en praktische beslissingen aan bod. Denk aan vragen als: Wat gebeurt er met het huis? Wat gaat de alimentatie kosten en hoe regelen we alles met de kinderen?

Scheiden Zonder Zorgen heeft onafhankelijke scheidingsmediators in dienst die helpen om er snel uit te komen en alles goed te regelen.

Vrijblijvend contact?

Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Laat hier je gegevens achter, wij helpen jullie graag op weg. Dit kan fysiek maar óók online!

Scheidingsmediator in Apeldoorn is een onafhankelijk scheidingsbemiddelaar. Wij hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan en bieden begeleiding aan bij praktische zaken. Stapsgewijs nemen wij je als Scheidingsmediator in Apeldoorn jullie mee in het proces, zodat jullie zo goed mogelijk verder kunnen met jullie eigen leven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jullie een goed gevoel overhouden aan de manier waarop jullie uit elkaar bent gegaan. Scheiden Zonder Zorgen staat voor ruimte en respect voor elkaar.

Vrijblijvend kennismaken
Scheidinsmediators in Apeldoorn
Scheidingsmediation locatie Apeldoorn

Zodra er besluiten zijn genomen over de scheiding,  zullen wij samen met jullie de afspraken vastleggen in een vaststellingsovereenkomst of covenant. Hebben jullie kinderen? Dan nemen we meteen het opstellen van het (wettelijk verplichte) ouderschapsplan mee. Zo zorgen jullie ervoor dat de invloed van de scheiding op de kinderen zo beperkt mogelijk blijft. Scheiden Zonder Zorgen is een scheidingsmediator in Apeldoorn die staat voor vertrouwen en zal ervoor zorgen dat alles op een zo prettig mogelijke manier verloopt, zowel voor jullie als voor de kinderen.

Scheiden en kinderen

De juiste begeleiding draagt bij aan een soepel en goed verloop van de echtscheiding voor beide partijen. Goede begeleiding met de juiste kennis, kwaliteit en kunde is daarom van groot belang. Scheiden Zonder Zorgen heeft enkel erkende scheidingsmediators in dienst.

Wij zijn als schedingsmediator in Apeldoorn dan ook ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland), aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand (gekwalificeerde High Trust-praktijk) en werkzaam voor het Juridisch Loket.

Scheiden Zonder Zorgen is er om ervoor te zorgen dat jullie goed uit elkaar gaan. We zetten al onze kennis en kwaliteit in om u te ontzorgen bij uw echtscheiding. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er een juiste oplossing wordt gevonden van kwaliteit.

Bovendien is Scheiden Zonder Zorgen aangesloten bij de NMv (Nederlandse Mediators vereniging) Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er een juiste oplossing wordt gevonden van kwaliteit.

Certificering & samenwerking

De kosten van onze scheidingsmediators in Apeldoorn hangt erg af van jouw persoonlijke situatie. Wij kunnen u niet de exacte kosten geven, maar wel kunnen wij een goede schatting geven van wat de kosten ongeveer zullen zijn. We hebben een rekenmodule die, aan de hand van jullie persoonlijke gegevens, een goed beeld kan geven van de geschatte kosten.

Bereken jullie kosten
Mediation in Apeldoorn

Waarom kiezen Scheiden Zonder Zorgen in
Apeldoorn

Onafhankelijke, deskundige begeleiding

Wij zijn als scheidingsmediator in Apeldoorn o.a. erkend MfN-registermediator mét familie-accreditatie. Zo weten jullie zeker dat jullie begeleiding krijgen van een kwalitatieve scheidingsbemiddelaar met de juiste kennis, ervaring en vaardigheden. Wel zo’n fijn idee.

Extra ondersteuning bij kinderen

Als specialist in scheidingssituaties met kinderen, zorgen onze scheidingsmediators voor een zorgvuldige begeleiding, een luisterend oor en zo min mogelijk conflicten. Want dat verdienen de kinderen.

Scheiden met subsidie

Weten jullie al of jullie in aanmerking komen voor overheidssubsidie voor het gebruik van een scheidingsmediator in Apeldoorn? Scheiden Zonder Zorgen zoekt het graag voor jullie uit.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie gaan scheiden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een korte kennismaking. Kosteloos én de beste oplossing. Voor iedereen.

Online scheiden kan een uitkomst zijn in sommige gevallen. Wonen jullie ver uit elkaar of willen jullie liever niet met elkaar aan tafel zitten? Dan kan je er ook voor kiezen om online te scheiden met hulp van één van onze scheidingsmediators in Apeldoorn. Dan kunt u onder begeleiding op afstand van elkaar scheiden. Jullie bepalen de tijden en wij planning een gesprek in. Op deze manier maken wij afspraken over onderwerpen als alimentatie, kinderen, covenant opstellen.

Op dit moment is online scheiden voor vele een prettige en handige optie om te scheiden. Bekijk gerust onze mogelijkheden.

Online scheidingsmediation
Petra Lap Apeldoorn

Mediator in Apeldoorn én Harderwijk

Scheiden Zonder Zorgen heeft, als dé scheidingsmediator op de Veluwe, twee kantoren. Naast een kantoor in Apeldoorn is er ook een kantoor in Harderwijk. Naast Apeldoorn en Harderwijk helpen wij natuurlijk ook cliënten uit andere steden als: Deventer, Zutphen en Arnhem. Wij zijn er voor iedereen die vertrouwelijk en kwalitatieve scheidingsmediators zoekt. Wij staan voor jullie klaar, zodat jullie zo prettig mogelijk uit elkaar gaan. Wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan, waarin we kijken wat voor jullie de beste optie is en wat de kosten zullen zijn.

Mike en Petra gesprek

Een echtscheiding is nooit leuk, maar het is wel prettig als dit op een prettige manier verloopt voor jullie zelf en jullie kinderen. Hebben jullie kinderen, een samengesteld gezin, wonen jullie samen? Dan zijn jullie vast bang voor de impact die het zal hebben op jullie leven. Bij onze als Scheidingsmediator in Apeldoorn zijn jullie verzekerd dat wij jullie ontzorgen van alle dingen die er bij een echtscheiding komt kijken. Wij staan voor respect, ruimte en vertrouwen, zodat een scheiding zo min mogelijk invloed heeft op jullie leven en dat van jullie kinderen.

Kom gratis kennismaken

Een scheidingsmediator begeleidt de praktische en financiële stappen die komen kijken bij een scheidingsprocedure. Daarnaast is er bij een mediator ook ruimte en aandacht voor emoties en boosheid. Van keuzes over de kinderen tot de afspraken met betrekking tot woning en/of bedrijf. De mediator houdt overzicht en zorgt dat de allemaal gezet worden. Zo kunnen beide partijen na afloop los van elkaar verder.

Onder begeleiding van een scheidingsmediator doorlopen jullie alle stappen van de scheidingsprocedure. Doordat een mediator de juiste kennis en ervaring heeft, kunnen jullie de stappen zo soepel en efficiënt mogelijk afwerken. Los van de emoties die komen kijken bij scheiden, zijn er ook veel financiële beslissingen die gemaakt moeten worden. De mediator ontzorgt jullie en begeleidt zorgvuldig alle stappen.

Het is mogelijk om de scheiding compleet online te regelen. Doormiddel van een videocall vindt er een intakegesprek plaats waarin de mediators inventariseren welke uitdagingen er zijn en wat er allemaal speelt. Door het online videobellen met de mediator in een beveiligde omgeving en/of per e-mail, begeleiden de mediators de scheiding en helpen ze bij het vinden van oplossingen die voor beide partijen goed voelen. Lees meer

De kosten voor het inschakelen van een scheidingsmediator in Apeldoorn zijn afhankelijk van de situatie. In sommige gevallen is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om (bijna) gratis te scheiden. Met behulp van onze rekentool krijgen jullie een beter beeld van de kosten. Of bekijk het onderstaande rekenvoorbeeld: In dit geval gaat het om een huwelijk in gemeenschap van goederen met twee minderjarige kinderen. Kosten:

  • Basistarief mediation incl. convenant – €1.695
  • Ouderschapsplan minderjarige kinderen – €295
  • Indienen verzoek scheiding door advocaat – €275
  • Griffierecht rechtbank – €309
  • Totaal incl. BTW – €2.574