Scheidingsbemiddeling

Een scheiding beïnvloedt het leven van jou en je kinderen meer dan je verwacht. Scheidingsbemiddeling van Scheiden Zonder Zorgen bied je support tijdens deze lastige periode en helpt je erdoorheen.

Naast alle impact die een scheiding heeft, zijn er ook – soms pittige – financiële en praktische beslissingen die meewegen. Hoe doen we dat met de woning? Jullie (gezamenlijke) bedrijf? Hoe gaan we met de alimentatie om en regelen we alles met de kinderen? Of je nou goed uit elkaar gaat of niet, onafhankelijke scheidingsbemiddeling helpt je er, op een vlotte manier, samen uit te komen. Maar ook alles op de juiste manier te regelen.

Gratis kennismaken

Wij van Scheiden Zonder Zorgen zijn een onafhankelijke scheidingsbemiddelaar. Wij trekken geen partij en zijn neutraal in ons oordeel. Voor praktische zaken kijken we met jullie mee en steunen we jullie waar nodig. We helpen jullie stapje voor stapje door de scheiding heen, zodat jullie onafhankelijk van elkaar een nieuwe start kunnen maken. En ondanks de emotie en het verdriet, je met respect voor elkaar en met een goed gevoel verder kan.

Scheidingsmediation in Apeldoorn
Scheidingsmediation in Harderwijk

De scheidingsbemiddelaar helpt de door jullie overeengekomen afspraken te noteren in een echtscheidingsrecht. Zijn jullie ouders? Dan stellen we ook een (wettelijk verplichte) ouderschapsovereenkomst op samen.

Een vechtscheiding of rechtszaak wil je de kinderen natuurlijk het liefst besparen. Als je kiest voor een scheidingsbemiddelaar van Scheiden Zonder Zorgen, kun je de relatie en scheiding zo prettig mogelijk laten verlopen.

Scheiden en kinderen

Kiezen voor scheidingsbemiddeling?

Onafhankelijke, deskundige begeleiding

Onze scheidingsbegeleiders zijn o.a. erkend MfN-registermediator mét familie-accreditatie. Een kwalitatieve scheidingsbegeleider met exact de juiste kennis, ervaring en vaardigheden. Wel zo’n fijn idee.

Extra ondersteuning bij kinderen

Scheiden Zonder Zorgen is gespecialiseerd in scheidingssituaties met kinderen. Voor een zorgvuldige begeleiding, een luisterend oor en zo min mogelijk conflicten. Want dat verdienen ze.

Scheiden met subsidie

Weten of jullie ook in aanmerking komen voor overheidssubsidie bij scheidingsbegeleiding? Scheiden Zonder Zorgen zoekt het graag voor je uit.

Gratis kennismakingsgesprek

Willen jullie scheiden? Neem gerust contact op voor een korte kennismaking. En de beste oplossing. Voor iedereen.

Bij de juiste begeleiding is het van essentieel belang dat jullie de juiste kennis, kunde en kwaliteit hebben. De bemiddelaars van scheidingsbemiddeling Scheiden Zonder Zorgen zijn ingeschreven in het MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland), aangesloten bij de Nederlandse Mediators vereniging (NMv), de Raad voor Rechtsbijstand (gekwalificeerde High Trust-praktijk) en het Juridisch Loket.

Certificering & samenwerking
Team Scheiden Zonder Zorgen
Scheidingsmediators Apeldoorn

Op basis van jullie situatie worden de kosten voor scheidingsbemiddeling berekent. Willen jullie de exacte kosten weten? Bereken dan jullie situatie met onze berekenmodule.

Bereken jullie kosten

Kantoor in Harderwijk & Apeldoorn

Wij hebben twee locaties, namelijk één in Apeldoorn en een locatie in Harderwijk waar we jullie kunnen ontvangen. Uiteraard supporten we ook cliënten buiten deze gebieden om te zorgen dat de scheiding goed geregeld is. Wij bespreken de mogelijkheden tijden een gratis kennismakingsgesprek.

Scheiden is geen pretje, maar er kunnen wel goede afspraken worden gemaakt. Naast alle financiële keuzes zijn bij kinderen, een (koop)woning of een samengesteld gezin de zorgen vaak groot.

Wij ontzorgen jullie zoveel mogelijk met scheidingsbemiddeling en afspraken worden zorgvuldig nagelopen.

Kom gratis kennismaken
Scheidingsmediation Petra in Apeldoorn