Scheiden in een weekend

Gaan jullie in goed overleg uit elkaar en wil je in één weekend scheiden? De register scheidingsmediators van Scheiden Zonder Zorgen begeleiden jullie graag.

Van het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan tot en met het in gang zetten van de juridische procedure: we regelen het voor je. Allemaal. Net zo vakkundig en zorgvuldig als bij een regulier traject. Maar dan in één weekend, met volledige focus en op neutraal terrein. Indien gewenst geheel verzorgd, inclusief overnachting en verblijf.

Vrijblijvend contact?

Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Laat hier je gegevens achter, wij helpen jullie graag op weg. Dit kan fysiek maar óók online!

Een van de belangrijkste ingrediënten voor deze versnelde bemiddelings-/scheidingsprocedure is een relatief goed contact. Als jullie voorafgaand de nodige informatie verzamelen en tijdens het weekend snel tot goede afspraken kunnen komen, dan is de rest een kwestie van vastleggen en (juridisch) afwikkelen. Natuurlijk begeleidt Scheiden Zonder Zorgen jullie daarbij. Het hele weekend, stap voor stap.

Over ons
Verdriet tijdens scheiding en mediation
Scheidingsmediation in Harderwijk

Tot 1 maart 2009 kon je – zonder tussenkomst van een advocaat of rechtbank – je huwelijk laten omzetten in een geregistreerd partnerschap. Zo’n flitsscheiding kan en mag niet meer. Gelukkig maar, want deze versnelde scheidingsprocedure bracht nogal wat beperkingen met zich mee, wat veelal later resulteerde in de nodige problemen. Goed, zorgvuldig en toch supersnel scheiden? Face-to-face, in een weekend of online? We helpen je graag.

Online scheiden

Scheiden in een weekend al vanaf € 995 p.p.*

Scheiden in een weekend is de meest snelle manier om te scheiden. Zodra jullie het met elkaar eens zijn en alles is ingevuld, controleren we de (echt)scheidingsdocumenten en dienen we het verzoek tot echtscheiding of scheiding in bij de rechtbank. De rechter hoeft dan alleen nog uitspraak te doen. Zo snel kan het gaan.

Kunnen jullie nog goed samen door een deur? Wil je de kinderen zoveel mogelijk afschermen van alle emoties die gepaard gaan met een mediation- of scheidingsproces? Dan is scheiden in een weekend de perfecte oplossing. En sneller, praktischer én goedkoper. Al vanaf € 995 per persoon* (exclusief eventuele reis- & verblijfkosten), daar gaat een eventuele subsidie nog vanaf. Dan zijn de minimale kosten voor de scheiding € 96,50 per persoon, afhankelijk van jullie inkomen.

Weten of scheiden in een weekend bij jullie past? Of jullie in aanmerking komen voor de subsidieregeling van de Raad voor Rechtsbijstand? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

*) Inclusief bijkomende verplichte advocaat- & rechtbankkosten. Exclusief ouderschapsplan in geval van kinderen.

Gratis kennismaken
Scheidingsmediator Petra