Lees de ervaringen
van onze klanten

Mike zorgt voor een prima communicatie en voortgang.

"Goede service, goed behandeld. Communicatie met scheidingsbemiddelaar Mike en de voortgang van de gemaakte afspraken tijdens het mediationtraject waren prima."

Eldert – Ermelo

De mediation verliep prettig, zakelijk én praktisch.

"Onze scheidingsbemiddeling via Petra verliep prettig zakelijk en praktisch. Ruimte voor emotie maar weet dit ook weer prima om te buigen. Confrontatie aan kunnen gaan en ook dat weer weten om te buigen. Doen wat er wordt gezegd en afgesproken. Heldere en snelle communicatie. Een aanrader!"

Joke – Vaassen

Positief betrokken mediator.

"Mike Lap heb ik als een positief betrokken mediator ervaren. Wist signalen op te pakken en zette die om in daadwerkelijke actie. Oefende geen onaangename druk uit, liet je in je waarde ondanks dat er een bepaald tempo in het verloop moest zitten. Communicatie via de mail verliep erg vlot. Meestal op dezelfde dag nog een antwoord retour."

Johanna – Harderwijk

Petra stelt je op je gemak, heeft verstand van zaken en regelt alles.

"Ik zou Scheiden Zonder Zorgen van harte aanbevelen bij iedereen die een scheiding moet regelen. Petra was onze mediator. Ze stelt je op je gemak, is duidelijk, heeft verstand van zaken en regelt echt alles. Wanneer iets niet duidelijk is, legt ze het net zo vaak uit tot het wel duidelijk is. Wij hadden niet beter kunnen treffen. Het enige dat wij nog moeten doen is wachten op het bericht dat de scheiding definitief is. Echt super!"

Christien – Hengelo

Rustig, een luisterend oor en denkt met je mee.

"Petra bemiddelde bij onze scheiding. Ik heb haar als een zeer prettige mediator ervaren. Rustig, een goed luisterend oor en altijd meedenken in mogelijkheden. Gaf ons allebei de kans ons verhaal te doen en naar elkaar te luisteren."

Brigitte – Zwolle

Prettig mediationtraject.

"Ik heb het mediationtraject onder begeleiding van Mike als enorm prettig ervaren! "

Jody – Wenum Wiesel

Bedankt voor je deskundige hulp!

"Ik heb de deskundige bemiddeling van [mediator Petra Lap] als zeer nuttig (prettig is in de situatie niet helemaal de beste woordkeuze) ervaren en wil je bedanken voor je hulp. Eén van je sterke punten vind ik je inzicht in persoonlijkheden en de persoonlijke aandacht en aanpak die daaruit voortvloeit. Mocht ik mensen treffen in een soortgelijke situatie, dan zal ik jouw dienstverlening zeker aanbevelen."

John – Ede

De scheidingsprocedure is mij zo enorm meegevallen.

"Ik had geen enkel idee wat mij te wachten stond bij onze scheiding, maar door de fijne gesprekken met mediator Petra Lap is mij de hele procedure van scheiden erg meegevallen. Veel tips en trucs gekregen om straks prettig alleen verder te gaan. Ik wil Petra hierbij hartelijk danken voor de bemiddeling bij onze scheiding."

Johan – Epe