Wij zijn Scheiden Zonder Zorgen

Uit elkaar gaan is moeilijk. Dat beseffen we ons maar al te goed. Als je dan toch uit elkaar gaat, waarom niet kiezen voor de makkelijkste, prettigste en snelste manier? Scheiden Zonder Zorgen is dé scheidingsmediator op de Veluwe en wij helpen jullie graag van A tot Z. Van open, constructief communiceren tot het maken van toekomstbestendige afspraken en de volledige juridische afwikkeling.

Houd de regie van jullie scheiding in eigen hand, voorkom dat de rechter uiteindelijk beslist. Over jullie lot en/of dat van je kinderen. Want dat wil eigenlijk niemand, toch?

Een scheidingsmediator is vrijwel altijd zinvol. Mits beide partijen de intentie hebben om tot een goede oplossing te komen. Je hebt allebei inspraak, je kunt allerhande (wettelijk verplichte én onderling afgestemde) afspraken vastleggen en het verloopt op een informele, soepele én veel snellere wijze dan wanneer er sprake is van een juridische procedure of vechtscheiding.

Tarieven
Mediation bij Scheiden Zonder Zorgen
Scheidingsmediation in Harderwijk

Mediator is een onbeschermde term, iedereen mag zich mediator noemen. Wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Zo makkelijk, snel en prettig mogelijk verloopt? Kies voor scheidingsbemiddeling van Scheiden Zonder Zorgen. Wij hebben gecertificeerde en gespecialiseerde scheidingsmediators voor echtscheidingen.

✓ MfN-registermediator
✓ High Trust praktijk
✓ KIES-mediator
✓ Stiefoudercoach
✓ Gespecialiseerd in (samengestelde) gezinnen met kinderen

Scheiden doet lijden? Ja, het doet altijd wel ergens pijn. Scheiden Zonder Zorgen helpt je de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen, op emotioneel, financieel en juridisch vlak. Voor alle partijen.

Online scheiden