Uit elkaar gaan met begeleiding

Het is op. Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Kies voor samenwerking en gesprek. Kom snel tot een oplossing met Scheiden Zonder Zorgen door uit elkaar te gaan met begeleiding. Onze mediators zijn open, eerlijk en onafhankelijk. Oordelen niet. Slepen jullie er doorheen. Want hoe jammer het ook is, het leven gaat door. En dan kun je er maar beter meteen het beste van maken. Toch?

Onze scheidingscoaches begeleiden je bij het scheiden of uit elkaar gaan. Of jullie nu in gesprek zijn of niet: wij helpen je de communicatie te herstellen. Het gesprek te blijven voeren. Wel zo prettig, als er nog van alles geregeld moet worden. Wij zorgen ervoor, dat jullie samen tot een oplossing komen. En welke emotionele, financiële en/of praktische aspecten er ook om de hoek komen kijken: onze erkende scheidingsbemiddelaars helpen jullie weer op weg. Jullie eigen weg.

Vrijblijvend contact?

Wat kunnen wij voor jullie betekenen? Laat hier je gegevens achter, wij helpen jullie graag op weg. Dit kan fysiek maar óók online!

Elke scheidingssituatie is anders. Soms is er sprake van een hardnekkig conflict. Vaak zijn er kinderen betrokken. Ook de vorm van verbondenheid varieert. Of je nu getrouwd bent, ongehuwd (met of zonder samenlevingscontract) samenwoont of een geregistreerd partnerschap bent aangegaan dat nu beëindigd moet worden, Scheiden Zonder Zorgen weet precies wat er geregeld moet worden. Wat de praktische en financiële gevolgen zijn, en hoe je het beste uit elkaar kunt gaan. Wel zo prettig.

Mediation
Mediation bij Scheiden Zonder Zorgen
Scheidingsmediation

Scheiden Zonder Zorgen heeft oog voor alle betrokkenen, met name voor eventuele kinderen in kwestie. Indien nodig of gewenst voeren we kindgesprekken, mits ouders en kinderen dat willen. Onze ervaring leert namelijk dat kinderen het vaak prettig vinden om met een neutrale, onbevooroordeelde partij te praten over de (aankomende) scheidingssituatie. Om hun emoties en/of gevoelens te uiten en te worden betrokken in de belangrijke beslissingen die jullie – voor en over hen – gaan maken.

Het zijn veelal waardevolle gesprekken, voor zowel de kinderen als de ouders. Zo komen er regelmatig punten naar boven die uiteindelijk in overleg met de ouders in het ouderschapsplan worden opgenomen. Hoe mooi is dat? Zo gaan we samen, stap voor stap, zorgvuldig op zoek naar de beste oplossing. Voor jullie allemaal.

Scheiden en kinderen