Hulp bij scheiden

Scheiden Zonder Zorgen helpt je graag met elke vorm van familiaire mediation. We brengen onderliggende emoties boven tafel, waardoor er weer ruimte voor gesprek ontstaat. Wanneer je kiest voor hulp bij je scheiding zet je de eerste stap naar de oplossing van het conflict. Van een echtscheiding tot begeleiding van samengestelde gezinnen en het verbeteren van de onderlinge verhoudingen… wat voor conflict er ook mag zijn. Het leven is tenslotte te kort om ruzie te (blijven) maken. En je wordt er niet gelukkiger van.

Zet de eerste stap naar jullie nieuwe levens, nieuw geluk en kom naar een van onze locatie in Apeldoorn of Harderwijk

Gratis kennismaken
Scheidings <br> begeleiding

Scheidings
begeleiding

Lees meer
Alimentatie <br> berekeningen

Alimentatie
berekeningen

Lees meer
Kinderen & <br> scheiden

Kinderen &
scheiden

Lees meer
Begeleiding bij het uit elkaar gaan

Begeleiding bij het uit elkaar gaan

Lees meer
Begeleiding bij samengestelde gezinnen

Begeleiding bij samengestelde gezinnen

Lees meer
Zicht krijgen op je financiële toekomst

Zicht krijgen op je financiële toekomst

Lees meer
Online <br> scheiden

Online
scheiden

Lees meer
Scheiden in een weekend

Scheiden in een weekend

Lees meer

Een scheiding is ook in financiële zin een ingrijpende gebeurtenis. Bij een mediationtraject kijken we dan ook niet alleen naar waar iemand ‘recht’ op heeft, maar ook naar wat reëel en haalbaar is.

Samen met jullie zetten we alle inkomsten, uitgaven en eventuele schulden op een rij, en maken we een persoonlijke financiële vooruitblik of budgetplan voor de nieuwe situatie ná de scheiding. Zaken als extra woonlasten, alimentatie, eventuele toeslagen waar je wellicht na de scheiding recht op hebt: niets wordt aan het toeval overgelaten. Het budgetplan creëert inzicht, rust en overzicht. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Nu én later.

Financiële toekomst
Scheidingsmediation in Apeldoorn
Scheidingsmediators Apeldoorn

Een scheiding of conflict is nooit leuk. Echter, de manier waarop het wordt afgehandeld maakt het verschil. Voor jou, jullie en de kinderen. Scheiden Zonder Zorgen is dé scheidingsmediator op de Veluwe en wij helpen jullie graag met een nieuwe start. Een gezonde basis voor de rest van jullie leven. Tevreden cliënten gingen je voor!

Referenties

Onze gecertificeerde mediators beschikken over een jarenlange ervaring in het begeleiden van echtscheidingen en conflictsituaties. Scheiden Zonder Zorgen bemiddelt en zoekt – samen met jullie – op een gestructureerde, efficiënte manier naar een oplossing die werkbaar is voor alle partijen. Ook voor de kinderen.

Over ons
Locatie Scheiden Zonder Zorgen Apeldoorn

De vele voordelen
van hulp bij scheiden

Het lijkt soms zo verleidelijk. Er is een conflict, en je hebt geen zin om ‘toe te geven’. Vooral als de communicatie flink verstoord is, lonkt wellicht de stap naar een advocaat. Er is ook nog een tussenweg: die van mediation. 9 van de 10 cliënten zijn achteraf ontzettend blij met hun keuze. Je komt immers snel tot oplossingen, houdt een relatief goede verstandhouding én… jullie houden zelf de regie. Als je naar de rechtbank gaat, is dat nog maar afwachten.