Checklist scheiden

Gaan jullie uit elkaar? Dan moet er veel geregeld worden en zal er veel veranderen. Om zicht te houden op alles wat er moet gebeuren, helpt onze checklist voor scheiden. Deze kan je vrijblijvend aanvragen door het formulier hiernaast in te vullen, je ontvang de checklist dan z.s.m. in de mail.

Checklist voor scheiden aanvragen

Hou zicht op alles wat er geregeld moet worden. Vraag vrijblijvend onze checklist voor scheiden aan.

Over de scheiden checklist

Elke scheidingssituatie is anders. Soms is er sprake van een hardnekkig conflict. Vaak zijn er kinderen betrokken. Ook de vorm van verbondenheid varieert. Er komen veel veranderingen aan en de emoties kunnen hoog oplopen. Dit maakt het extra lastig om het overzicht te bewaren.

Natuurlijk wil je dat de scheiding zo soepel mogelijk verloopt, zowel voor jezelf, je partner als voor eventuele kinderen. Gebruik de scheiden checklist als voorbereiding op de scheiding, zodat je op de hoogte bent van wat er te gebeuren staat en wat jullie kunnen verwachten. Gebruik het als een richtlijn om het hele traject stap voor stap te doorlopen.

Ben je nog in de oriënterende fase en overweeg je een scheiding? Ook dan kan de checklist een fijn hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in een scheidingsprocedure.

Scheidingsmediation in Harderwijk
Scheidingsmediation

De keuze is gemaakt, jullie gaan uit elkaar. Wat nu? Een scheiding heeft een enorme impact op je leven. En dat van kinderen. Los van alle emoties die het met zich meebrengt, komen er ook – soms heftige – financiële en praktische beslissingen bij kijken. Dit hoeven jullie niet alleen uit te pluizen.

Scheiden Zonder Zorgen biedt hulp bij het scheiden. Als onafhankelijke scheidingsbemiddelaar zijn we onpartijdig, neutraal en onbevooroordeeld. We helpen jullie alle praktische zaken op een constructieve, zo prettig mogelijke manier te regelen. We loodsen jullie stapsgewijs door de scheiding heen, om zo goed mogelijk – weliswaar apart van elkaar – verder te kunnen. Zodat je, ondanks het feit dat jullie relatie is beëindigd, een goed gevoel overhoudt aan de manier waarop je uit elkaar bent gegaan. Met ruimte voor emotie en respect voor elkaar.

Neem contact op